Lås & Larm

Välkommen till oss på ELCOM. Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service inom EL - IT - SÄKERHET. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder, helhetslösningar som tillgodoser de allra flesta behov. För våra kunder betyder det i sin tur trygghet samtidigt som de kan spara pengar och tid.

Rätt säkerhetsnivå – till rätt kostnad

Behovet av säkerhetslösningar varierar mellan olika företag. Därför är det så viktigt att vi kan erbjuda olika produkter och tjänster – för alla behov. Att ha en strategisk och tydlig plan leder till mindre kostnader samtidigt som driftstörningar och kostsamma avbrott kan förhindras. Vi utgår alltid utifrån ditt företags specifika utmaningar med ambitionen att hitta skräddarsydda lösningar som fungerar över tid.

”För att kunna genomföra rätt insatser behöver vi korrekt fakta. Av den anledningen inleder vi våra samarbeten med att göra en nulägesanalys. Ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre är det. Det viktiga för oss är att vi kan rekommendera och komma överens med dig om en rätt säkerhetsnivå, till rätt kostnad”

ELCOM kan erbjuda olika avtalsformer såsom serviceavtal och bonusavtal för helhetskunder. Kontakta oss så förklarar vi fördelarna med att vara avtalskund hos oss.

Som kund hos ELCOM kan vi erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar.