Spara pengar och miljö med solel från ELCOM

Vill du göra en gärning för både miljön och plånboken? Satsa på solenergi som är en av de energiformer som klassas som förnybar. Solel orsakar inga utsläpp vid drift och vid produktionen av solpaneler/solceller och solfångare är energiåtgången ringa i jämförelse med den mängd energi som kan framställas under dess livstid. Du sparar pengar genom att installera solceller, även värdet på huset höjs då det sänker driftskostnaden.

Följ elproduktionen med app i telefonen

Följ elproduktionen live i en app där du ser aktuell produktion och historik över hur elproduktionen sett ut. ELCOM har solcellsanläggning på både kontoret i Karlshamn och Ronneby. Du kan följa vår produktion på webben, visa Karlshamn eller Ronneby. Vi installerar solceller i hela Blekinge med omnejd.

Helhetslösning

Vi ordnar allt från planering till installation så du kan njuta av solelproduktionen på taket. Vi hjälper dig hela vägen till en färdig anläggning, anpassar storlek och effekt efter dina förutsättningar och behov. Vi använder oss av produkter med hög kvalitet borgar för en trygghet i investeringen för dig som kund.
Vi lämnar anbud, monterar och driftsätter hela solpanelsanläggningen, oavsett storlek till både privatpersoner och företag.

Grön rot

Vi erbjuder grönt rot-avdrag (skattereduktion) på 15% mot offererat pris. Vi gör alla ansökningar mot skatteverket. Vid installation av lagringsbatteri utgår 50% grönt rot-avdrag på delar av installationen.

Du kan läsa mer hos skatteverket

Ring vår Solcellsavdelning
0457-46 88 00