Webroot secureanywhere cloud antivirus

Webroot SecureAnywhere AntivirusBanbrytande säkerhet. Optimal prestanda. Minimal administration.

ELCOM erbjuder det senaste inom klient säkerhet.
Med hjälp av världens minsta och snabbaste klient för Antivirus utförs fullständiga genomsökningar otroligt snabbt, normalt mindre än två minuter, klienten behöver aldrig störa dina slutanvändare. Eftersom den tekniska plattformen och detektering av skadlig kod verkligen arbetar i realtid är ditt skydd alltid up-to-date. Lösningen ger bra skydd mot de senaste hoten och attackerna utan att vara beroende av signatur-uppdateringar.
Kostnadsfri utvärdering.

WeCloud E-mail Security – Komplett lösning för antispam

Skräppost är något som vi får dagligen och som frustrerar många i vardagen. Skräppost som innehåller falska fakturor och falska avsändaradresser som exempelvis Postnord och myndigheter.

För att förhindra denna typ av post behövs ett separat komplett skydd som fokuserar på just skräppost och som förhindrar ransomware och andra typer av virus via e-post.

Med WeCloud Email Security filtreras inkommande e-post så du endast får från de länder som du samarbetar med. Dessutom tillhandahålls en hög säkerhet och ett enkelt men ändå avancerat filter för att förhindra skräppost. Detta verktyg fungerar med alla typer av e-postservrar samt Office 365.

Vi anpassar WeCloud Email Security till erat behov så att ni får in den typ av e-post ni är ute efter och bort med den typ av e-post ni inte vill ha, det vill säga skräppost.

Med WeCloud kan du filtrera bort:

  • Enstaka e-postadresser
  • Hela domäner
  • Specifika ip-addresser
  • Specifikt land (.az, .cz etc.)