Kundanpassade servrar

Servrar från HP

Vi är partner av HPE och Microsoft och kan hjälpa dig att dimensionera servern efter dina behov. Allt för att du ska få precis den kapacitet som din verksamhet behöver. Vår erfarenhet är att många köper en långt större och dyrare lösning än nödvändigt. Då man idag använder virtualisering för att köra flera system på samma hårdvara och därför kan utnyttja kapaciteten mer optimalt. Vi besitter kunskap i virtualisering på Vmware esxi och Microsoft Hyper-v. Med virtualisering öppnar vi upp möjligheter då man istället kan nyttja flera servrar i ett kluster för redundans.

Har du en befintlig lösning som du håller på att växa ur? Vi hjälper dig att migrera till en ny fräsch server med all din data intakt. Vi jobbar med kända märken så som HP och Dell.

Backup – Skydda din företagsinformation

Vårt fokus ligger på säkerhet och effektivitet som innebär inbrott- och brandsäker backup samt att det ska vara enkelt att återskapa backupen när det krisar.

Storegate är ett av de backupsystem som vi rekommenderar då vi vet att de skyddar din information från brand, stöld och naturkatastrofer och med en kontinuerlig backup. De tillhandahåller även sig utav en Molngaranti som innebär att de aldrig låter din information lämna svensk mark.

Våra lösningar passar alla företag.

Vi erbjuder även "appliance"-lösningar från Datto som kan ta backup på flera servrar med både lagring i molnet och lokalt. Med "bare-metal"-backup och "instant restore"-funktioner är din kraschade server igång på några minuter. Systemet testar även helt automatiskt och regelbundet att dina backuper är hela.

En backuplösning från ELCOM kan innehålla:

  • Säker backup av dator och server
  • Schemalagd uppladdning till molnet
  • SSL-kryptering över samtliga protokoll
  • Lagring i Sverige under svensk lag
  • Lokal backup för snabb återställning