Konferensrum

Slipp alla kablar i konferensrummet. Med Clickshare kan du dela bilden trådlöst från både din PC, MAC, Android och Iphone. Anslut bas-enheten till din TV eller Projektor med HDMI och USB-dongeln till datorn och tryck på knappen. Din dators bild speglas nu till projektorn helt trådlöst och även ljudet följer med. Med USB-anslutning slipper ni även att fundera över om datorn har HDMI, VGA eller Displayport.

Kontakta oss för demo, priser och komplett installation med projektor och högtalare. Vi löser även större installationer med styrningar exempelvis med Crestron. Låt oss vara med i designen av Ert nya konferensrum. Då blir det både snyggt, smidigt och enkelt att använda.

  • Projektor
  • Clickshare
  • Högtalare
  • Styrningar
  • Kablage
  • Dolda installationer

SMART kapp iQ

Är whiteboarden i konferensrummet företagets nya fotomodell? Då är "SMART kapp" en enkel lösning på problemet. Rita på befintliga presentationer eller utgå från en tom tavla. Lösningen är baserad på en bildskärm istället för projektor som den klassiska Smartboarden. Skärmen finns i 55",65" och 75" och går att montera på väggen eller ställning på hjul.

Söker du en enklare lösning kan vi naturligtvis hjälpa dig att sätta upp en traditionell projektor med duk. Eftersom vi är en komplett installationsfirma kan vi göra alla delar av jobbet. Du pekar var du vill att duken skall sitta så gör vi resten. Det spelar ingen roll om det saknas eluttag eller kabelvägar, vi löser det alltid.

SMART Kapp iq

Förbättra möteskvalitén med en Meetio Room display

En Meetio Room display sammankopplas med ert nuvarande mötesbokningssystem, exempelvis Google Kalender eller Microsoft Exchange. Har du inget system idag så hjälper vi naturligtvis dig med detta också.

Ni kan boka rum enkelt via Google Kalender, Microsoft Exchange eller direkt via displayen. Displayen byter färg om det är ledigt, snart upptaget eller upptaget. Displayen kan också anpassas med er logotyp och rumsnamn.

Displayen är av mycket hög kvalitet och är byggd för att användas dygnet runt. Den kan kopplas in i nätverket antingen med WiFi eller med kabel.